Bili smo na 4D ultrazvučnom pregledu – poliklinika Mazalin

0

Za razliku od prve trudnoće i potpunog ne znanja, u drugoj trudnoći znam što želim i što me čeka. Kad sam u prvoj trudnoći čula za 4D ultrazvuk otišla sam u prvu ordinaciju koja je imala neki popust. Vratila sam se razočarana. Prvi dojam, sam izgleda ordinacije me šokirao, kao da sam se vratila 20 godina u nazad, a zatim me i doktor isprepadao nebitnom informacijom. Koja na kraju nije bila ni točna. Sad sam pametnija i dala sam se malo u istraživanje i odabrala Polikliniku Mazalin. Svaki komentar koji sam pronašla me oduševio i jedva sam čekala da napunimo 22 tjedna da mogu otići na pregled i sama se uvjeriti u sve što su ostale cure napisale.
Ovaj put nisam pogriješila, ovaj put sam ostala oduševljena ljubaznošću, interijerom i samom uslugom. Mislim da je lokacija pristupačna svima, nisam imala problema s parkingom, što je mom mužu jako bitno kad idemo negdje što je bliže centru hehehe… A i kad sam kročila u polikliniku odahnula sam. Volim kad mi prostor odiše čistoćom i svježinom. Približio se moj zakazan termin, pozvana sam i koju minutu ranije. Prvo sam ušla sama i doktorici Mazalin odgovorila na sva pitanja. Čak smo počele pričati i o nekim trudničkim anegdotama. Napokon sam doživjela onaj osjećaj potpune opuštenosti i osjećaj da me napokon netko sluša. U ordinaciji je bilo puno fotografija bebica kojima je doktorica vodila trudnoću što mi je bilo jako slatko. Svaka fotografija krije neku priču iza sebe i najradije bi poslušala svaku od njih. Ali da se vratim na temu ovog posta. Nakon svih pitanja napokon je došlo vrijeme za ultrazvuk. Tata je još uvijek bio vani jer je doktorica Mazalin htjela prvo provjeriti dali je sve ok. Kad su sve mjere bile kakve i trebaju biti po tjednu pozvala je budućeg tatu da nam se pridruži. Zvonimir se taman vratio s posla, tako da je imao foto opremu uz sebe. Zamolila sam doktoricu da nam dopusti da napravim par fotografija za svoj blog. Ni tu nismo imali problema, što me još više oduševilo.
Doktorica nam je još jednom potvrdila da nam stiže dečko i to vrlo živahan dečko koji se za vrijeme cijelog pregleda nije prestao migoljiti. Meni su se oči opet napunile suzama, a osmijeh nisam mogla skinuti s lica. Možda nismo uspjeli uloviti oštru sliku dječačića ali meni je bilo drago što živ, zdrav i živahan. A moram priznati da mi je i identičan kao Lara. Doživjela sam potpuni „Deja vu“. Ne znam koliko je dugo pregled trajao ali meni je vrijeme stalo i uživala sam u pogledu na svoje djetešce i ugodnom razgovoru.
Da ne odužim previše priču svojim emocijama koje me baš „peru“ zadnjih dana htjela bih još jednom zahvaliti doktorici Mazalin što mi je dopustila da zabilježim ovaj trenutak i što mi je odgovorila na sva pitanja i strpljenju da ulovimo barem jednu oštru fotografiju. Imate moju toplu preporuku i garantiram da ćete se nakon 4D pregleda još više emocionalno zbližiti sa svojom bebom <3

web: https://poliklinika-mazalin.hr/
facebook page: https://www.facebook.com/Poliklinika-Mazalin-176112842434347/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.