ElodieDetails kišobran kolica – recenzija

1

Previše pitanja oko Elodie Details kolica dovela su do pisanja ove priče.
Prije nego što sam ostala trudna uopće nisam znala da je svijet dječjih potrepština toliko velik. Pogotovo nisam znala da postoje kompanije koje paze na estetiku i funkcionalnost svojih proizvoda. Mislila sam da je to sve više manje isto i rijetko kad bi mi nešto zapelo za oko kao lijepo. Kako je trudnoća odmicala počela sam istraživati i otkrila sam Elode Details. Ostala sam bez riječi. Svi proizvodi izgledaju baš onako kako sam ja u svojoj glavi zamišljala da bi bilo fora da tako nešto postoji.
Danima sam proučavala njihovu stranicu i htjela naručiti sve. Ali nažalost nisam dobila nikakav jackpot tako da sam mogla odabrati samo neke sitnice. S vremenom nam se Elodie Details kolekcija proširila. Sada posjedujemo Elodie Details dekice od muslina, dude, podbradnjak/slinček, šeširiće, zimske vreće, torbe za pelene i od nedavno kolica. Pošto često objavim njihove stvari već svi znaju koliko ih volim tako da sam puno toga dobila, nisam baš sve morala kupiti. Čak mi je i sam Elode Details poslao jedan ljetni paket u znak zahvalnosti. Nisam mogla doći k sebi od sreće kako su među toliko korisnika primijetili baš mene. Zbilja je lijepo kad kompanije misle na svoje kupce i razvesele ih takvim znakom pažnje. Mislim da im je to najbolja reklama. Ja upravo pišem o tome tako da sam upravo potvrdila tu izjavu.
Da se vratim na kolica. Što se kolica tiče odabrala sam „pretty petrol“ boju. U novoj kolekciji možete birati još između „powder pink“ i „graphic devotion“. „Pretty petrol“ me u živo još dodatno oborila. Baš divna boja. Odluka za tu boju je pala jer već imam roza kolica i smeđa pa zašto ne bi dodali i jedna plava voznom parku. A predivna su u kombinaciji sa „dots of fauna“ zimskom vrećom i torbom za pelene istog uzorka.
Kod novih Elodie Details kolica mi se sviđa što je sad naprijed po jedan kotač zbog čega ih je lakše voziti. Isprobali smo ih i po centru grada i u šetnji Maksimirom. Teško ih je voziti jedino u dubljem šljunku ali mislim da je sa svima tako. Ako se djetetu počne spavati ležeći položaj je odličan, a ima još nekoliko stupnjeva između sjedećeg i ležećeg položaja. Ono što mi se najviše sviđa je odlična zaštita od sunca. I na „kroviću“ ima mali otvor da možete škicnuti što beba radi. Sklopiti ih ne možete jednom rukom, ali se vrlo lako sklapaju. Teška su 8,5kg što i nije tako malo. U zgradi nemamo lift tako da ih najčešće držimo u autu. (Mjere: 50 x 60 x 118 cm, složena kolica 28 x 33 x 110 cm). Sklopljena zauzmu širinu gepeka.
Dizajn je divan i svakako privlači poglede. Kao što sam spomenula na „kroviću“ ima mrežasti otvor, koji možete otvoriti i zatvoriti, nije na čičak kao na prvom modelu nego na magnet. Sa stražnje strani mali džep u koji možete staviti neke sitne stvari npr. mobitel, ključeve, novčanik ili grickalice. Zaštitu od sunca tj. kako ga ja zovem „krović“ možete koristiti na dva načina. Normalan položaj ili produženi pomoću patent zatvarača gdje je dijete potpuno zaštićeno od sunca i ostalih vremenskih uvjeta. Košara ispod kolica je poprilično duboka i stvarno je dovoljno prostora za odložiti vrećice ako ste bili u nekoj kupnji ili igračke. Detalji kao kožne drške i jastučići na naramenicama, podižu cijela kolica na neku veću razinu udobnosti.  I namijenjena su za djecu do 15kg.

Kolica smo naručili iz meni najdražeg dućana Hajdi.hr. Hajdi toliko volim da smo jedan dan otišli na izlet do Celja samo da bih mogla u živo vidjeti sve te predivne proizvode. Možda i nije najbolja ideja jer sa imala želju prespavati u tom dućanu. I još sam osobno upoznala Hajdi koja me prepoznala, naravno zahvaljujući instagramu. A ja nisam znala da Hajdi stvarno postoji, tj. da je to prava osoba haha… I baš sam se ugodno iznenadila. Što me dodatno „povezalo“ s njima. Sve Elodie Details proizvode koje imam stigli su iz hajdi.hr osim onih koje smo direktno dobili od Elodie Details. Kad poštar dolazi s Hajdi pošiljkom ja sam sretna kao malo dijete. Moji najdraži paketići. Bliži se Larin prvi rođendan tako da ne sumnjam da će ih biti. Ovisnost je to…znam. Kaže moja sestrična da je utjeha što djeca rastu hahaha… Možda ću i ja ovu baby maniu prerast ali do tad ću uživati maksimalno jer me sve ovo toliko veseli.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.