Foreo LUNA fofo – pametni uređaj za čišćenje lica – recenzija

0
Foreo-LUNA-fofo-pametni-uredaj-za-ciscenje-lica-recenzija-6

Kad sam se vratila doma iz rodilišta u hrpi poklona koji su čekali bebu, sakrio se jedan poklončić i za mene. A to je novi Foreo LUNA fofo. Prvi pametni uređaj za čišćenje lica na svijetu, on čisti i analizira kožu, te pruža personaliziranu rutinu njege kože.
Ja često kažem da mi je lakše u životu kad neke stvari jednostavno ne znam. Tada se manje brinem i bude mi super. Ali kad je riječ o koži tu sam jako znatiželjna i uvijek me zanimalo kakva je moja koža lica. Sad, uz Foreo LUNA fofo ju mogu provjeravati svaki dan.

Foreo-LUNA-fofo-pametni-uredaj-za-ciscenje-lica-recenzija-2Za analizu kože potrebno je samo nekoliko sekundi. Uređaj prati i reagira na unutarnje i vanjske čimbenike koji utječu na zdravlje kože, a to uključuje klimatske promjene, prehranu i unos vode. Ovo zadnje mi je najveća mana. Bila sam svjesna da mi je koža vjerojatno dehidrirana, a nakon analize sam shvatila da stvarno je. Moj rezultat je 50/100 i moja koža vrišti za VIŠE VODE!

Prošlo je možda nekih 10 dana od kad sam isprobala Foreo LUNA fofo i stanje mi je i dalje 50/100. Počela sam koristiti serum za lice koji sam sama napravila i trudim se piti više vode, ali tu svaki dan padnem na testu. Kad krenem po čašu vode, jedno dijete u tom trenu počne plakati ili me nešto traži i ja zaboravim. Sjetim se kad sam već stvarno žedna, a tada je obično već kasno. No, radim na tome, kao i na prehrani bogatijoj voćem i povrćem. Morat ću Lunu staviti negdje u kuhinju da me i vizualno podsjeti na to što je dobro za moju kožu.

Foreo-LUNA-fofo-pametni-uredaj-za-ciscenje-lica-recenzija-1

Da vam sad malo kažem na koji način radi Foreo LUNA fofo.

  1. Da bi mogli koristiti svoj LUNA fofo pametni uređaj, morate preuzeti aplikaciju (dostupna je i na Androidu i iOS-u). Slijediti par jednostavnih koraka i kreirati svoj profil (ja svoj već imam jer koristim i Foreo UFO). Zatim uz pomoć Bluetooth tehnologije povezati LUNA fofo s aplikacijom, tako da držite 5 sekundi gumb na fofo uređaju.
  2. Kako bi analizirali svoju kožu ona mora biti čista i suha.
    Na zaslonu aplikacije pritisnuti tipku za početak i slijediti upute. Senzori se nalaze sa stražnje strane uređaja (senzori su pozlaćeni 24 karatnim zlatom) i njih ćete prema uputama prisloniti na četiri točke na licu (desni i lijevi obraz, čelo i nos). Nakon obrade dobit ćete rezultate analize kože.
  3. Nakon analize za vas se kreira jedinstvena rutina čišćenja lica koja traje oko jednu minutu. Proizvodom za čišćenje lica (po izboru), laganim kružnim pokretima, uz T- sonic pulsacije visoke frekvencije i mekanu silikonsku površinu uređaja  odradit ćete svoj tretman čišćenja. LUNA fofo će ukloniti masnoće, nečistoće, ostatke šminke i mrtve stanice kože s lica.
  4. Nakon čišćenja, lice i uređaj isperete vodom, na kožu nanesete serum i neku hidratantnu kremu, a uređaj spremite do iduće upotrebe. Kako bi pratili napredak i stanje kože redovito ju analizirajte.

Foreo-LUNA-fofo-pametni-uredaj-za-ciscenje-lica-recenzija-4

I to bi vam bilo to. Jako brzo i jako jednostavno. Mene je oduševio na prvu. Nadam se skorom povratku u svoju beauty rutinu i tome da će mi se stanje kože vrlo brzo popraviti barem malo, a za koji tjedan ili mjesec da ću se moći pohvaliti rezultatom 100/100. A sad idem popiti čašu vode 🙂

Više o samom uređaju možete pročitati OVDJE.

Foreo-LUNA-fofo-pametni-uredaj-za-ciscenje-lica-recenzija-3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.