Godina dana iza “Daniella’s One Day”

0

Ne mogu vjerovati da sam proslavila prvi rođendan svog bloga. A mislila sam da ću odustati prije nego što sam probala.
S pisanjem sam krenula sasvim slučajno, bez ikakvih planova i ciljeva. Samo sam htjela svoj dnevnik koji će biti dostupan i drugima, da svojim iskustvima (dobrim i lošim) pomognem ostalima koji se nalaze u istoj situaciji. Kad sam već spomenula dnevnik nikad ga nisam uspjela imati privatnog, uvijek bi mi ga netko pročitao. Zato sam se i odlučila na ovaj javni haha… Nisam očekivala da će čitanost biti tako velika i da će me ovaj blog spojiti s toliko divnih ljudi. U nijednom trenutku nisam požalila što sam počela pisati i pozivam sve koji imaju istu želju da samo krenu, nemate što izgubiti.
Dobivam puno upita oko izrade bloga, ali tu vam nažalost ne mogu pomoći jer sam ja dobila sve na gotovo. Moj šogor se bavi izradom stranica tako da vas mogu uputiti samo na njegovu adresu :).
Na svom blogu najviše volim fotografije, svaka fotografija je moja autorska (osim onih na kojima sam ja, iza njih je uglavnom moj muž). Fotografije su također razlog zašto ne objavljujem češće, uvijek ih moram dodatno obraditi i prilagoditi, nikad ne objavim bilo što. A to oduzima puno vremena i zato često moje misli ne budu dostupne svima. Ne znam dali je to profesionalna deformacija ili jednostavno volim kad je sve u skladu. Vjerojatno oboje.
Tekstove pokušavam pisati što  jednostavnije i nikako duge. Zato jer osobno ne volim kad se nepotrebno komplicira i priča oduži, a može biti kratko i slatko. I ono najvažnije je podrška mojih najbližih i mog muža.
Na pitanje dali sam doživjela neke negativne strane ovog, odgovor je na svu sreću negativan. Još nisam imala neugodno iskustvo. Sve što pišem je moje osobno iskustvo. Nekad tražim pomoć, nekad svojim iskustvom pokušavam pomoći drugima. I za sad je to funkcioniralo, uživam i želim dalje ići ovim ritmom. I nadam se da ću proslaviti još puno uspješnih godišnjica bloganja.
I hvala svima koji me pratite i čitate jer bez vas ne bi bila ovako sretna i zadovoljna.

Puse :***

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.