Intervju: Ivana Marić čeka drugu curicu

0

 

 1. Bok Ivana. Prije svega moram reći da bas lijepo izgledaš. Kako se osjećaš?
  Hvala, zaista se dobro osjećam, čak se usudim reći odlično! Tu i tamo zaboravim da sam trudna pa se iznenadim kad se vidim u ogledalu.
 2. Reci mi tko je najuzbuđeniji oko dolaska bebe? Ti, muž ili uskoro velika seka?
  Naša Vita je definitivno najuzbuđenija oko dolaska bebe i svaki dan broji koliko je još dana ostalo. Nadam se da se neće razočarati kad shvati da to nije baš igračka koju će moći sama presvlačiti i razvlačiti.
 3. Dali se bojiš ovog proda više nego prvog?
  Prvog poroda sam se jako bojala i bio je težak i traumatočan, tako da se ovog bojim još i više. Predajem sve u Božje ruke i na meni je da se pomolim, budem hrabra i imam povjerenja u osoblje porodilišta na Sv.Duhu.
 4. Joj vjerujem ti. Meni je prošlo sve dobro pa se svejedno bojim.
  Kad sam ja bila trudna i pripremala “gnjezdo” za dolazak bebe u Hrvatskoj uopće nisu bili dostupni Jane proizvodi. Baš sam se ugodno iznenadila kad sam vidjela da si se ti opskrbila super Jane komadima.

  Jane proizvide sam otkrila nedavno kad sam krenula u potragu za odgovarajućim artiklima koje ću uskoro trebati. A od tad ih stalno susrećem i prepoznajem na cesti, u parkovima i na društvenim mrežama. Jednostavno obuhvaćaju sve što mi treba, dizajn je praktičan i jednostavan, a opet potpuno drugačiji od svih ostalih.
 5. Što misliš koji proizvod će ti biti od najveće koristi i žao ti je što ga nisi imala s prvom kćeri?
  Kad se pripremas za prvo dijete onda ni ne znaš što će ti trebati tj. misliš da ti sve treba, tako da sam za Vitu Mariju nabavila sve što je postojalo. Sad mi je recimo otkriće “side bed” koji će mi uvelike olakšati noćno dojenje, a s Vitom je to bilo 5-6 puta za noć. Veselim se što će bebica stalno biti pored mene, bez ogradice koja nas dijeli i neće nam oduzimati prostor na krevetu. Tako da suprug neće morati prelaziti na kauč. Zadnjih tjedana veliko olakšanje mi pruža i veliki jastuk u obliku slova  “U” koji mi pomaže da si nađem pravu pozu za spavanje, a poslije cu ga koristiti za dojenje.
 6. Slažem se. I ja bi voljela da sam imala side krevetić zbog dojenja. Jednog dana s drugim dijetetom ću birati pametnije.
  Hvala ti puno na ovom slatkom druženju. Uživaj i odmaraj u jeseni, zimi i nadolazećim blagdanima sa svojom obitelji pa se nadam da se vidimo i da vas fotkam sve zajedno.
  Jedva čekam da nas dođeš fotkati sve skupa u naš skromni dom čim se malo oporavim od poroda i lagano se uhodamo u novi život.

Više o Jane proizdvodima s fotografija možete pronaći na njihovoj facebook stranici, na instragramu ili webshop-u.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.