Krštenje i rođendan

1

Točno se sjećam kako sam bila nervozna oko Larinog krštenja. Brinula sam se hoće li plakati, pa kako ću ja dojiti u restoranu itd. A sve je prošlo i više nego odlično.
Zato sam Oliverovo krštenje organizirala s guštom i potpuno opušteno.
Zapravo kad sam skužila da se bliži Larin rođendan, pala mi je na pamet ideja da ta dva događaja spojim u jedno.

Odmah sam nazvala svoje roditelje da li mogu doći tada. Nakon što su mi dali potvrdan odgovor to je bilo to. Iduće što sam naručila je krsna svijeća i haljinica. Svijeće Vatovac su mi poslali predivan paket sa svijećom, haljinicom i maramicom. Na svijeći, haljinici i maramici je bilo napisano tj. izvezeno Oliverovo ime i datum. S Larom sam na to potpuno zaboravila i nabavila to dan prije krštenja, tj. ne ja nego moja sestra koja je bila kuma hehhe…

Drugi korak je bila draga Ines (@more_less_ines) koju sam zamolila da mi uredi slatki stol. Uvijek vrckava i od akcije Ines je širokih ruku prihvatila “posao” iako joj je 12 mjesec bio baš dinamičan. O dekoracijama za naše kršenje/rođendan iz njezine perspektive možete pročitati na njenom blogu (link), a tamo imate i više fotografija dekoracija.

Za restoran sam odabrala Vallis konobu. U toj prostoriji se osjećam kao doma, cigleni zid, drvo i odlična hrana. Sve što nam treba. Moja topla preporuka.

Na nešto sam ipak zaboravila ali srećom Ines me podsjetila. Torte! Tjedan dana prije, a ja nisam riješila torte. I to još u 12. mjesecu kad su gužve svuda, kad svi naručuju torte bilo za privatne proslave ili za domjenke. Ali tu uskače Vedrana. Vedrana je radila i našu vjenčanu tortu. Vedrani sam poslala par svojih ideja i ona je to pretvorila u pravo remek djelo. Možete ju pronaći na Instagramu @sweet_cakes_lab1 ili facebooku.
Inače ja ne volim torte i nikad ih ne jedem, ali ove su svi pohvalili pa sam morala probati i stvarno su odlične.

I ono što mi je najteže bilo pronaći je odijelce za krštenje, a mislila sam da će to biti najmanji problem. Na kraju sam u HM-u kupila mali slatki set, a cipelice u Okaidi-u. Naravno tek sam se nakon krštenja sjetila da sam mogla naručiti odijelo od Mali Anđeo.
Lara je svoju predivnu haljinicu dobila od Oliverove kume. I vi možete naručiti predivne haljinice, suknjice, kaputiće i kape kod nje ♡. Instagram @kidsfashionloli ili facebooku.
A Lana je riješila i problem i moje haljine, otkrila mi je predivne haljine Mai by Majda.
Lana inače vodi dječji zbor Zagrepčanke i dečki.

No, sve su to ubiti sporedne stvari. Najbitniji je naravno sakrament krštenja. Taj događaj nas je sve okupio, Oliver je postao dijete Božje. Krstio ga je svećenik koji je nas vjenčao. Baš sam govorila Zvonimiru kako bi mogli nazvati velečasnog Borisa da krsti Olivera, a on kao da nas je čuo. Idući dan nas je nazvao. Ja nisam mogla vjerovati, toliko sam bila sretna što je bio u mogućnosti doći taj dan. Na Larinom krštenju nažalost nije mogao biti.
Uglavnom svaka njegova riječ nas je dotaknula, nekoliko nas je rasplakao. Malo je takvih svećenika.

A sad uživajte u fotkicama za koje se pobrinula Marija Laća ♡ @marijalaca
Hvala Marija još jednom ♡

krstenje-i-rodendan-01
Detalji – odijelce H&M, cipelice Okaidi, a medu ručni rad moje mame
krstenje-i-rodendan-04
Svijeće Vatovac – set za krštenje

krstenje-i-rodendan-02 krstenje-i-rodendan-05

krstenje-i-rodendan-03
Lara se nije probudila dobre volje hehehe…
Kids fashion Loli

Torte – Sweet cakes lab

Ines je zaslužena za sve slatke dekoracije (@more_less_ines)
Moje sestre
Lara u svojoj predivnoj haljinici
Lana i ja – haljine Mai by Majda

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.