Kuniboo odjeća za klince

0

Svaki roditelj kad primi svoju bebu u naručje zna da je to najljepši osjećaj na svijetu i isto tako zna koliko je dječja koža osjetljiva.
Prije nego što sam postala mama nisam ni bila svjesna u kojem okrutnom svijetu živimo, koliko smo okruženi lošim materijalima i štetnim sastojcima.  Svaki dan naučim nešto novo i trudim se birati najbolje za svoje klince.

Zato mi je izuzetno drago da je Kaufland prepoznao potrebe nas mladih roditelja i nježne dječje kože te plasirao Kuniboo odjeću od organskog pamuka. Možda će velika većina vas pomisliti „Ma ionako će prerasti nakon par nošenja“, ali Kuniboo odjeća osim što je izvrsne kvalitete još je i povoljna.

A ono što je mene posebno oduševilo, a nekima će možda to zvučati pomalo šašavo heheh.. je njihov logo malog rakuna. Ali to je sad jedna posebna priča koju ćemo ostaviti za neki drugi put. Sad bi vam htjela reći nešto o organskom pamuku.

Organski pamuk proizvodi se prema smjernicama ekološke poljoprivrede, pritom je najstrože zabranjena upotreba štetnih tvari poput kemijskih pesticida i gnojiva. Organski pamuk bere se ručno, pri čemu se ne koriste kemijski defolijanti, koji su nužni prilikom strojnog branja. Zahvaljujući rotacijskoj sadnji ostalih biljnih vrsta, pridonosi se održavanju prirodne plodnosti tla uz istovremeno smanjenje osjetljivosti na biljne bolesti i štetnike. Dakle, organski pamuk pridonosi održavanju zdravlja tla, prirode i ljudi koji ga sade.

Ugodno je mekan na koži, a zahvaljujući visokoj sposobnosti upijanja, regulira vlagu. Budući da se pritom radi o prirodnom vlaknu, organski pamuk ima niži alergijski potencijal,  prozračan je i izdržljiv. Pamučne proizvode također karakterizira njihova dugovječnost, a pritom ih je lako održavati.

Mislim da je moja Lara trenutno u jednoj od najaktivnijih faza, parkići, kopanje u pijesku, tobogani, skakanje, vožnja biciklom… Napokon su se razišli i ovi tmurni kišni oblaci, izašlo je sunce  i Kuniboo smo stavili na pravi mali test. Testirali smo kvalitetu, udobnost i prozračnost. A na kraju napravili malu reviju kako bi vam pokazali naših prvih par komada koji su nas oduševili. I za kraj skakanje po krevetu u novoj udobnoj pidžami.

Inače sve što moji klinci nose ja perem na 60 stupnjeva i sušim u sušilici. Veliki plus za Kuniboo jer je prošao i ovaj test.

Jedva čekam skočiti do Kauflanda i kupiti par komada odjeće za Olivera, a isprobati i ostalo iz asortimana kao čarapice, ručnike, cipelice..

A sad uživajte u fotkicama. 🙂
(Mama je možda mogla ispeglati odjeću prije, ali kad je dijete dobre volje onda se prilika ne propušta :))
Više o Kunboo proizvodima možete pogledati na Kaufland stranici (ovdje). *objavu sponzorir Kaufland

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.