Ljetno dijete

0

     Pozdrav svima. Moram vam priznati da se veselim svakoj novoj priči i naravno fotkanju za istu. Prije par dana proslavila sam svoj 27. rođendan u društvu svoje obitelji. Ljetno sam dijete i proslave mojih rođendana su uvijek bile u krugu obitelji jer svi moji prijatelji bi bili na moru ili bi ja bila negdje. To mi je najviše išlo na živce u osnovnoj školi. Uvijek mi je bila želja da svima na klupu ostavim neke slatkiše povodom svog rođendana. No to nikad nisam doživjelja, a moram priznat da mi sad nije nimalo žao. Tako da dragi moji roditelji ako ste u mogućnosti isplanirati kad ćete dobiti dijete onda planirajte da se rodi u vrijeme školske godine, ali ako želite uštedjeti na slakišima onda ciljajte vrijeme praznika.

Svaka godina donosi nove izazove, nove brige, nove zadatke ali i mnoštvo radosti. Ono najbitnije što sam naučila u svojih 27 godina je da je biti mama (roditelj) najteži posao na svijetu. Ako još uvijek ne vjerujeto u to onda vjerojatno još niste roditelj.

Da se vratim na svoj rođendan. Ako ste čitali moju priču o porodu onda znate da volim brojeve i volim kad imaju smisla. Rođena sam 24.7. Pitate se o čemu ja pričam i što je tu super? E pa 24 sata u danu i 7 dana u tjednu 24/7. Kad bi mogla birati datum svog rođenja onda bi se rodila baš na taj datum. Budući da sam kasnila 9 dana od termina vjerujem da sam ga izabrala.

Druga stvar koju sam naučila je da ništa od ovog što imam, što sam postigla, što sam proputovala nebi imala da sam se brinula što će ljudi reći. Uvijek sam se vodila svojim osjećajima i onim što me čini sretnom. Ono što me rastužuje zaobilazim u širokom luku. Stih koji opisuje moj moto.

Bojiš se da sreću neću nać’
vjeruj, za nju ne treba mi vrač
otvoreni dlan, vedre misli svaki dan 
takav je moj plan
Mia – Život nije siv

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.