Moj bajkoviti baby shower

0
Moj-bajkoviti-baby-shower-13

Jednom davno bila je jedna buduća mama, koja ima prijateljicu s divnim okom za detalje. Tako jednom one razgovarale o temi „Baby showera“… Šalim se. Ovo nije bajka. Ovo je prava priča, koju je Ines svojim smislom za dekoriranje pretvorila u pravu bajku. Bilo je to ovako.
Za razliku od mog prvog „Baby showera“ kojeg možete pročitati OVDJE, ovaj drugi je brzinski pripremljen, a izgledao je kao prava šumska bajka.
Kad već imaš jedno dijete mlađe od dvije godine, a drugo je na putu i ti radiš bez obzira na to što si ušla u 37. tjedan onda ti oko organizacije treba pomoć. Tako je ovaj put uskočila Ines, čiji stil obožavam i sve sam prepustila njenim rukama. Moram li reći da nije nimalo razočarala.
Par dana prije sam dogovorila datum kad smo obje slobodne. Inače bi bilo super da to napravite malo ranije :). Da možda napravite neke pozivnice, pa da cijela priča ima cjelinu.
Dogovorile smo se da će tema biti šumska, jer nam se bliži jesen i beba je jesenska, pa bi bilo fora. Ines je na sam dan dovukla hrpu kutija i vrećica s dekoracijama, pričama, šumskim životinjama, hrpu zelenila, cvijeća, balona, malih slatkih tikvica koje je prebojila u zlatno, jastučića i slasne macaronse.
Ja sam se pozabavila s ostatkom hrane, pripremila sam brownie tortu s punjenjem od vanilije, ukrasila šlagom. Pripremila sve za bruskete, salatu i platu s narescima. A draga prijateljica Monica je donijela još dvije vrste muffina.
Kao i uvijek od samog početka tu je bila i moja sestra Ana, koja je skakala od Ines do mene i pomagala na svakoj strani. A ja kad god bi ušla iz kuhinje u boravak, nešto novo je bilo postavljeno što mi je mamilo suze radosnice. Sve je bilo onako filmski, kao da sad to sve snimamo za neku reklamu, ali ne bilo je baš toplo i bilo je iskreno, realno i to je ono što me jako veseli.
Da ne zaboravim spomenuti svog muža. Prvo je dostavio predivan Velamia balon s natpisom „Oh baby“ i punjenjem od perja, a onda je uzeo Laru da mi možemo dekorirati i vratili su se taman kad je sve bilo gotovo i opet pomogao oko pospremanja :).
Ja ću vam sad na brzaka napisati od kud je što, a detaljnije o cijelom uređenju imate na blogu od Ines.

Cvijeće: eukaliptus, bršljan, ruže itd. Zelena tržnica
Bicikl: Kinderfeets
Zastavice i jastučići: Dada&Rocco
Ukras za tortu: Vrhovi za torte Toperi
Životinje na torti: Muller
Balon s natpisom: Valemia
Macaronsi: Mac_ar_ons
Salvete, čačkalice…: Lulaloo
Fotografije: Ja 🙂

Hvala curkama koje su uspjele doći unatoč svim obvezama, alergijama i ostalim preprekama. A moram vam ispričati i jednu anegdotu.
Moja susjeda koja nema Instagram (da, dobro ste pročitali hahha..) je došla s rozo upakiranim poklonom jer je mislila da je curica. A preko ljeta se nismo nikako uspjele vidjeti, zapravo nismo ni pričale o spolu nikako i kad su me cure pitale dali imamo ime, pa sam ja iznijela par prijedloga. A ona u šoku vikne „MOOOLIM? Pa ja cijelo vrijeme mislim da je curica i još donesem poklon za curicu i rozo cvijeće hahaha…” baš nas je nasmijala do suza reakcijom. A mi mislili da su joj imena grozna.

Na mom IGTV-u možete pogledati video s poklonima kojima sam obasuta. Većina toga je iz trgodine Mali Zakladi koju obožavaaaam i jedva čekam da se otvori kod nas.

Moj-bajkoviti-baby-shower-17 Moj-bajkoviti-baby-shower-18

Moj-bajkoviti-baby-shower-01
Zastavice – Dada&Rocco
Moj-bajkoviti-baby-shower-02
Balon s natiposm i perijem – Valemia
Moj-bajkoviti-baby-shower-03
Salvete na mjedcjediće – Lulaloo

Moj-bajkoviti-baby-shower-04

Moj-bajkoviti-baby-shower-05
More less Ines i moja sestra Ana (@my_off_days)

Moj-bajkoviti-baby-shower-06Moj-bajkoviti-baby-shower-12Moj-bajkoviti-baby-shower-13Moj-bajkoviti-baby-shower-11Moj-bajkoviti-baby-shower-14

Moj-bajkoviti-baby-shower-15
Macarons – @mac_ar_ons

Moj-bajkoviti-baby-shower-10Moj-bajkoviti-baby-shower-09Moj-bajkoviti-baby-shower-16

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.