Moje slobodno popodne

1


Poželjela sam jedno slobodno popodne i odlučila ga provest u najboljem društvu, sa svojim sekama. Ako bez nekoga ne bi mogla, onda su to definitivno moje sestre.
Moje najbolje prijateljice. Današnja 4 sata druženja su mi prebrzo prošla.

Puno me ljudi pita dali osjećam grižnju savjest kad izađem bez djeteta? Moj odgovor je kratak i jasan – ne. Definitivno ne osjećam nikakvu grižnju savjest, baš suprotno, osjećam se super. Treba mi moje vrijeme. Volim se obući i našminkati i družiti i ne pričati o djeci. I super je vratit se doma punih baterija i super energijom. Vjerujem da ju Lara itekako dobro osjeti i zato nema mjesta za grižnju savjest. Z-u su dopušteni pozivi samo u slučaju nužde.

Na instagramu sam vidjela fotografiju hamburgera iz Submarina i cijeli dan sam se čuvala za taj burger, kao i uvijek i danas je bio savršen. Nakon toga malo šetnje po centu i naravno nezaobilazan desert u The Cookie Factory. Par puta nam je brownie bio loš tj. suh ali danas je ponovo oduševio. Napokon sam i ja zavirila u Boutique Cinema i moram priznat da me oduševio. Jedino što me nije oduševilo je cijena garaže. Stalno neka poskupljenja.

I tako nakon šetnje, hrane, deserta, malo fotkanja, puno priče i druženja, vratim se ja doma, sva sretna, energična… I znate što me dočekalo? Kupanje psa! @durdathedog se očito uvaljala u neku crkonitnu da mi se povraćalo. Nakon tuširanja naravno slijedi čišćenje kupaone jer je vode i dlaka bilo u svakom kutku. Ne kaže se bez razloga „dom je tamo gdje je pseća dlaka svuda osim na psu“.


Tenisice: Puma basket
Majica: Pronašla sam ju putem @liketoknowit
Traperice: Stradivarius
Torba: @jototes

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.