Nuna Leaf Grow

0

Jučer smo bili na radionici o ‘baby handling’ koju je vodio Mile Butorac, poznat kao @hungry_mile.
Svim budućim roditeljima preporučujem da odu na slično predavanja i nauče kako pravilno “rukovati” bebicama, pogotovo u prvim mjesecima života.

Nakon što je predavanje završilo, ostala sam još malo pročavrljati s Milom i par mama. Kroz razgovor smo došli na temu njihaljki za bebe.
Drage mame izbjegavajte njihaljke na struju. Nisu dobre za senzoriku i razvoj vaših beba. Pitala sam Milu za mišljenje o našoj njihaljci. Mile daje veliko DA za Nuna ležaljku, upravo me to potaknulo na pisanje ove priče i recenzije. Za razliku od proizvoda koji njišu dijete mehaničkim pokretima, Nuna je nježna, sigurna, dozirano stimulativna i raste a vašim djetetom.

Nuna Leaf Grow ležaljku imamo već 8 mjeseci. Super je za male bebe ali i za veće klince. Zapravo i za mame, jer joj je kapacitet 60 kg.
Osim toga dizajn joj je jednostavno predivan. Tako jednostavan, a tako lijep, kao list u jesen koji pada i njiše se. To opisuje riječ Leaf. Ljuljačka radi bez napajanja, ritmično ljuljanje pruža umirujuću i ugodnu stimulaciju proprioceptivnog i vestibularnog sustava.. A grow? Grow jer raste s vašim djetetom. Ima mogućnost podešavanja nagiba u tri položaja.

Od kad je ležaljka stigla na našu adresu, svaki dan ju koristimo, ako ne nitko od nas, onda je u njoj sigurni neki plišanac kojeg je Lara stavi na spavanje hehehe.. Nekad nam fali malo prostora u boravku pa ležaljku premjestim na balkon da i ona odmori :).

Možete birati nekoliko boja, navlaku bez problema skinete, operete i koristite dalje. Uz ležaljku dolazi i jastuk za novorođenče. Jastuk je napravljen od ekoloških materijala (certificirani organski GOTS ™ pamuk). Kako dijete stalo radi nogicama, vjerojatno će se stvoriti mucice na tkanini, meni osobno ne smetaju. Kad se nakupe počistim ih aparatićem namijenjenim za to.
Ova ležaljka će se uklopiti u svaki interijer i svi će se poželjeti zaljuljati u njoj.
Naša je iz već svima vam poznate trgovine Mali Zakladi <3

A fotke su nastale kad smo došli na druženje kod Lili i Mateja 🙂
Ako već ne pratite Lili i ne čitate njen blog, ne znam što čekate 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.