Posao ili odmor? Može oboje

0
Prisoje

Blog mi je postao još jedan pokazatelj kako dani prebrzo prolaze.
Svaki put se šokiram kad vidim koliko je prošlo od moje zadnje objave, a meni se čini kao da je to bilo prije 2 dana. Tako je i ovaj put. Još smo bili na putu pa je vrijeme prolazilo duplo brže. Kad sam to komentirala s mamom rekla mi je da njoj od 50te godine godina traje k’o mjesec dana. Auhhh… znači nema vremena za gubljenje. Treba uživati u svakom danom trenutku.

Sezona vjenčanja za mene je lagano počela tako da smo zadnjih 10 dana proveli na jugu. Malo kamena i krša, malo masline i mora… puno fotografiranja i rada, ali odmaranja i uživanja.

Lara je prvi put provela dan i pol bez nas. I znate što? Preživjela je. Baš kao i mi. Ja sam napokon dobila priliku odspavati jednu noć u komadu, to što sam se probudila neka 2 puta ćemo prepisati lošem jastuku. 🙂
Njoj je bilo super. Baka i djed su obavili odličan posao. Kao i kod svake bake malo se i udebljala, jer dolje je uvijek gladna i moja mama misli da ju ja uopće ne hranim. A djed ju je vjerojatno samo nosao da ne bi slučajno plakala jer Lara kad plače onda je to pravi show…hehhe… Ona je jedna od onih beba koja kad se zaceni ne može udahnut, pa na kratko izgubi svijest. Ne moram vam ni reći da kad je prvi put to napravila da nas je skoro herc strefio.  Sad smo se navikli i znamo to spriječiti laganim puhanjem u lice. Uglavnom mislila sam da se neću ugodno osjećati što sam ju ostavila ali vjerujte mi nisam se stigla previše brinuti, a i tata je javljao da je sve ok tako da nije bilo mjesta panici. Jedini problem mi je bilo izdajanje. Još uvijek ju dojim i u pauzama sam se morala izdajati jer se nisam željela vratiti s mastitisom. Bez obzira na masažu dojki i izdajanje svejedno sam osjećala neku laganu bol i jedva sam čekala da ju podojim. Ne kužim zašto sam uz sve to osjećala tu bol. Ako ste bili u sličnoj situaciji da li je i vama bilo tako? Trebam li navikavanje na izdajalicu ili se izdajalica i sisanje nikako ne mogu usporediti?
Na stranu sve baš nam je bilo lijepo…svježi zrak, ugodno za spavanje, jagode iz vrta, povrće iz vrta, izvorska voda, pogled na jezero, šetnja kroz prirodu, obiteljska druženja. Mislim da bi bilo sebično poželjeti nešto više od toga. Još su me posebno razveselile dvije osobe koje su mi rekle da mi je odličan blog i da jedva čekaju novu priču mojoj sreći i zadovoljstvu nije bilo kraja.  Svima koji mi dajete podršku svojim čitanjem, komentiranjem i  sheranjem od srca hvala. Divan je to osjećaj.

Prisoje (BiH)
Buško Blato
Eco selo – Grabovica
Eco selo – Grabovica
Sunčani Hvar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.