Proljetno druženje u Botaničkom vrtu

0

Evo prvo uživajte u fotkama.. pa onda kratka pričica o druženju u Botaničkim vrtu.

I sviđaju li vam se fotografije?
6 odraslih osoba i 7 klinaca. Dogovor da se nađemo na jednom prijepodnevnom foto druženju bio je jednostavniji nego što mislila.
Subota? Paf, može, može… jedina osoba koja je zeznula je moj muž i sad sam ostala bez proljetne obiteljske fotke. Umjesto muža u pomoć sam povela svoju sestru 🙂

No jako sam sretna što Lili i Ines imaju lijepe obiteljske fotke. Cure očekujem ih izložene na zidu hehehe..

Magnolija u Botaničkom vrtu je bila u punom cvatu, baš smo pogodile idealan dan. Ne znam koje drvo više plijeni pozornost od nje i mami na fotkanje. Eventualno japanska trešnja u Japanu :).

I tako naša velika glasna, nasmijana skupina je okupirala magnoliju na neko vrijeme. Nekoliko puta nas je čuvar opomenuo ali hajde ti drži toliko djece na okupu kad si faca.

U svakom slučaju bilo nam je baš zabavno, odlično smo se zabavili, popričali. Klinci su se družili i igrali. Čak se Coffe to go uspjela popiti.

Prije godinu dana na istom mjestu sam se družila s Ines i njenom obitelji. Ines je bila trudna s Milom i imala, kako se kaže, trbuh do zuba. Ona je na svom blogu objavila fotke od prije godinu dana i ove, pa škicnite ovdje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.