Više manje Ines i njena obitelj (more less Ines)

1

Jedan sunčani petak trinaesti ispred mog objektiva je doveo veselu obitelj Šitum. Vjerujem da većina vas već prati Ines (blog, instagram, facebook) i avanture njenih veselih curica, a uskoro im se pridružuje i treća curka. Ne znam za vas ali ja jedva čekam da Mila stigne i da uživamo u novim fotkicama.
Ines je mislim jedna od prvih mama koje sam počela pratiti na instagramu, a u zadnje vrijeme imale smo priliku družit se na raznim okupljanjima za mame i klince te se tako i sprijateljile. Nedavno smo Ines i ja dogovorile za jedan proljetni shooting. Fotkanje kroz druženje i šetnju.
Moram priznati da su curke bile pravi izazov, kao prave vesele pčelice trčale su od jednog cvijeta do drugog i jedva sam ih ulovila mirne na koju sekundu. Lagana šetnja centrom grada i Botaničkim vrtom nas je bome umorila, sjeli smo na zasluženi odmor i sladoled.

Kad sam došla doma odmah sam sjela za računalo i pregledala fotke. Bila sam jako sretna i jedva sam ih čekala poslati i Ines. Iako sam imala tremu. Uvijek je trema prisutna kad šaljem svoje fotke i u neizvjesnosti čekam odgovor. Dok sam ja radila na fotkama zamolila sam Ines da mi ona sama u par rečenica opiše svoju obitelj. No i Ivan se uključio isto u pisanje i kaže ovako:

“Našu priču započeli smo kao i većinu najboljih stvari u životu- sasvim slučajno. Sve je počelo sa stolnim tenisom, gdje je Ines tražila partnera za igru, a dobila je partnera za život. Tijekom našeg dvoboja tim malim reketima, stvar koja je pobudila obostrani interes je bio izbor glazbe – Ines je slušala Bob Marleya a ja irski punk. Dovoljno interesantno za razmjenu brojeva mobitela. Dalje je sve išlo svojim tokom, dijelimo jednu ljubav, imali smo dva vjenčanja, čekamo treće dijete dok se nalazimo u četvrtom stanu.”

A ovako Ines:
„Tako bi nasu priču predstavio moj muž, a ja ću se samo nadovezati na to da su naš centar svijeta dvije slatke djevojčice Amelie i Zara. Amelie ima 5 godina, a Zara će za koji dan napuniti 3. Obje skroz različite i slatke na svoj način. Amelie emotivna, topla i draga, živi u oblacima i u svakom trenutku traži priliku za ples. Zara vesela i vedra, zaigrana, obožava tatin alat i jabuke s cimetom. A nas dvoje, vrlo jednostavno, uživamo u malim stvarima i svakodnevnim izazovima koje nam pružaju naše dvije djevojčice, te uskoro tri.“

Pa zar nisu slatki? Hehehe… pogledajte fotke 🙂

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.