Vrijeme je za odmor i shooting – Prisoje

0

Jedan od razloga zašto pišem blog je i taj da mogu objaviti više fotografija odjednom, jer ne želim biti dosadna na instagramu. Ne volim kad mi jedna osoba zauzme cijeli zid, takve obično odmah prestanim pratiti. Umjerenost je ključ svega tako i na instagramu.

Obožavam svoj posao fotografa i zadnjih mjesec dana smo na jugu, nas dvije smo stacionirane kod moje mame (ja pofotkam vjenčanje i vratim se nazad), a Z je malo tu malo u Zagrebu, malo preko bare, malo na otocima… nije ga lako pratiti, čak ni meni. Ali sam uspjela užicat 5-minutni shooting kad se smirio na čak 3 dana. Ne znam kad sam zadnji put bila ovako zadovoljna svakom fotografijom…haha! Hvala Z!

Naše malo selo zove se Prisoje. Imamo predivan pogled na jezero Buško Blato. Dovoljno je 10 minuta lagane šetnje do prvog izvora pitke vode, a ima ih još puno. Jedino mi je žao što je svake godine selo sve zapuštenije. Sve lagano zarasta i sve je teže doći do određenih djelova, a postoji opasnost od zmija. U svom životu sam 2 puta prešla preko zmije, sad kad se sjetim samo me prođu trnci.

Mislim da je odluka da Lara provede ljeto ovdje pravi pogodak. Preko dana je vruće ali podnošljivo i bez sparine, a na večer je ugodno i svježe, baš idealno za spavanje. A i ručak nam je na dohvat ruke. Mama ima zlatne ruke, što god posadi kod nje uspjeva. Meni uspijeva samo umjetno cvijeće haha..! Larica nam je napunila 7 mjeseci. Tek je 3 dana prije punih 7 mjeseci postala aktivna beba. Do sad bi ju našla tamo gdje bi ju i ostavila, a sad se vrti u svim smjerovima i uvijek me iznenadi kako se odjednom našla na određenom mjestu. Sad zbilja ne smijem maknuti oko s nje. Da ne pričam da apsolutno sve stavlja u usta i čak protesitra kad joj nešto oduzmem. Moram priznat da uživam u ovoj fazi. Sad se dugo zna igrati sama i po pola sata proučava neku igračku. Sve joj je zanimljivo, puno se smije, sjedi s nama za stolom, viče, pjeva…Čak je i mjenjanje pelena postalo zabavno…ako razumijete što hoću reći 🙂


Šeširić – ElodieDetaila – Hajdi.hr
Lara traperice i majica – Next kids
Naočale – Beaba – Choconillas
Duda – ElodieDetailsHajdi.hr
Moje traperice – Zara
Moja majica – Bershka

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.