Moj prvi pravi susret s eteričnim uljima dogodio se u 12.mjesecu 2017.godine. Do tada za mene su to bili samo mirisi. Nikad nisam razmišljala zašto je raspon cijena između eteričnih ulja tako velik i zašto bi netko uopće kupovao ona najskuplja ulja. A onda sam se susrela s pravim eteričnim uljem i shvatila sam razliku.
Htjela bih da svatko od vas osjeti taj “wow” trenutak kao i ja.

Znate li da mirisna ulja koja možete kupiti u drogerijama i supermarketima zapravo nisu prava eterična ulja?
Prava eterična ulja na etiketama moraju imati samo jedan sastojak i biti 100% čista jer su jedino takva sigurna za primjenu u vašoj okolini. Na uljima iz drogerija ćete uvijek naći napomenu da je zabranjena uporaba na koži, što vam je jasan znak da se radi o sintetičkom proizvodu. A prepoznat ćete ih i po pristupačnoj cijeni.

Upotrebljavate li aroma lampice?
Aroma lampice ili “difuzori na svijeću” se nipošto ne smiju koristiti s pravim eteričnim uljima, jer primjena topline narušava njihov kemijski sastav i ona gube svoja terapeutska svojstva.

Young Living start paket – Premium Starter Kit

Young Living start pekate kreiran je od strane stručnjaka tako da pokrije 90% potreba u našem životu. Odličan je za početnike ali i za one koji već godinama koriste eterična ulja.

U start paketu dobivate difuzor i 12 eteričnih ulja.

Može se birati između DewDrop, Desert Mist, Charcoal Lantern i Aria difuzora.
Cijena paketa ovisi o izboru difuzora, a poštarina o načinu naručivanja ER poštarina je jeftinija.

Dewdrop – je mali, lagan, izrađen od čvrste plastike, možete ga lako prenositi iz prostorije u prostoriju i nositi na put. Izvrsna opcija ako imate malu djecu, jer ga neće razbiti.
Može raditi 5, 8 ili 10 sati u komadu. Ako ste ga stavili da radi 10 sati onda jednu minutu radi, jednu minutu ne radi. Možete birati između 11 led opcija svjetla.

Cijena start paketa s Dewdrop difuzorom je 177€ + poštarina 12,5-16,5€.


Desert Mist – također izrađen od plastike, predivnog dizajna koji mami poglede.
Lagan i prenosiv iz prostorije u prostoriju, ali ako ga nosite na put, ipak malo više pažnje treba oko njegove kupole, da ju ne zgnječite.
Može raditi 5, 8 ili 10 sati u komadu. Ako ste ga stavili da radi 10 sati onda jednu minutu radi, jednu minutu ne radi. Možete birati između 11 led opcija svjetla.

Cijena start paketa s Desert Mist difuzorom je 177€ + poštarina 12,5 – 16,5€.

Charcoal Lantern – izrađen od metala i stakla, predivnog dizajna.
Njegov tamno sivi izgled se uklapa u svaku prostoriju. Muškarci će ga obožavati.
Može raditi 5, 8 ili 10 sati u komadu. Ako ste ga stavili da radi 10 sati onda jednu minutu radi, jednu minutu ne radi. Možete birati između 11 led opcija svjetla.

Cijena start paketa s Charcoal Lantern difuzorom je 193,75€ + poštarina 12,5 – 16,5€.

Aria -je estetski zaista predivna. Postolje joj je od bambusa i ima staklenu kupolu. Uz Ariu dobivate i daljinski, pa je idealna za spavaću sobu da ju upalite dok ste ušuškani pod poplunom. Uz veliki izbor led svjetla, ona ima i zen glazbu, a možete ju spojiti kabelom s mobitelom, pa puštati ono što vi najviše volite.
Može raditi 2, 6 i 12 sati u komadu. Kad radi 12 sati onda jednu minutu radi, jednu ne radi.

Cijena start paketa s Ariom je 287€ + poštarina 12,5 – 16,5€.

Aria difuzor

Ulja u paketu su uvijek ista i dobivate ih čak 12.
12 eteričnih ulja najviše kvalitete s garancijom “Seed to Seal“ (od sjemena do poklopca).
Izbor samih ulja pomno je osmišljen da pokrije sve osnovne potrebe jednog kućanstva.

Uz to se dobiju 2 prirodna napitka Ningxia red za podizanje imuniteta (2x60ml), mini bočice za pretakanja ulja i roller nastavak koji se može staviti izravno na bočicu Stress away-a.

Popis ulja koja dolaze u Premium Starter Kitu:

LAVANDA Lavanda je jedno od najsvestranijih eteričnih ulja. Dobra je za kožu, kosu, sigurna je za primjenu kod malih beba. Obožavam ju koristiti u difuzoru prije spavanja, u serumu za lice ili maslacu za djecu.

PEPERMINT Pepermint je ulje jakog intenzivnog mirisa koje svojim jakim mirisom razbuđuje i podiže energiju. U kontaktu s kožom hladi, zato ga dobro razrijedite u baznom ulju. Pepermint i limun su moja omiljena kombinacija u jutro.
(Izbjegavati kod djece mlađe od 2 godine.)

COPAIBA  ulje spada među novija eterična ulja. Ugodnog je balzamičnog mirisa. Super je za klince i jedno od prvih ulja uz lavandu koje sam koristila na svojoj djeci. Obavezan je sastojak naših maslaca za tijelo i seruma za lice.

NARANČA Ovaj citrus ćete obožavati. Bilo da ga koristite u difuzoru ili u kolačim za predivnu aromu. P.S. kapnite kap naranče na svoju pastu za zube :).
Kao i svi drugi citrusi, ulje je fotosenzitivno i ne smijete se izlagati suncu  barem 12h nakon nanošenja na kožu. Super se slaže s drugim uljima u difuzoru.

LIMUN Citrusno ulje koje svojim mirisom razbuđuje. Odličan je podrška imunitetu i dišnom sustavu. Odličan u funkciji odstranjivača različitih mrlja, lako odmasti jako zaprljano suđe i sl. Također fotosenzitivno ulje. Isprobajte ga u kombinaciji s pepermintom.

TAMJAN je odličan za kožu. Uklanja bore s kože i održava kožu mladom. Odlično je ulje za molitvu i opuštanja. Obavezno ga iskoristite u serumu za lice ili u roleru za okoloočno područje.

STRESS AWAY ulje kojem ime dovoljno govori. Sinergija ulja koja potiču tijelo i um na opuštanje. U difuzoru potiče stvaranje ugodnog raspoloženja, a nanošenjem na kožu direketno djeluje na naše emocije.

PANAWAY Sinergija ulja koja djeluje na ukočene i bolne mišiće. Dobro je u bilo kakvoj vrsti masaže, ali i odlično sredstvo za mišiće nakon tjelovježbe. U bademovo ulje dodati par kapi Panawaya, umasirati nakon napornog treninga.

PURIFICATION Ulje koje je odlično za pročišćavanje zraka. Uklanja neugodne mirise iz zraka, ali ima i odlično djelovanje na kožu. Uklanja nečistoće s lica pa je odličan saveznik u kremama za lice.

R.C. Mješavina ulja koja je podrška dišnom sustavu. Koristite ga u difuzoru po potrebi ili u roleru kojeg ćete mazati na prsni koš, leđa između lopatica i sinuse. Izbjegavati kod djece mlađe od 2 godine.

THIEVES Mješavina ulja koja je super podrška imunitetu. Postoji legenda da su ovu sinergiju koristili za vrijeme kuge kako se ne bi zarazili. Ulje je odličnog mirisa, podrška imunitetu ali je i odličan za čišćenje. Iz tog razloga postoji cijela linija Thieves proizvoda za čišćenje.

DIGIZE Digize je blend koji je odličan za podršklu probavi. Razblažite ga u baznom ulju i utrljajte na područje trbuha.

Kako naručiti start paket – Premium Starter Kit

Postoje i dvije opcije za naručivanje.
Ako želiš, možeš napraviti jednostavan quick order ili ako planiraš da ovo bude prvi korak i da uz pomoć mog tromjesečnog vodiča za dom bez kemikalija u idućih par mjeseci napraviš još par narudžbi, možeš se učlaniti u Essential Rewards program putem kojeg odmah dobiješ 10% natrag u obliku bodova (vrijednost cca 11€) koje onda možeš skupljati ili odmah zamijeniti za neki proizvod.  ER možeš uvijek deaktivirati bez ikakvih problema, ništa vezano uz članstvo te ne obavezuje na trajne mjesečne narudžbe ili bilo što slično.
Ako se odlučiš na program vjernosti, iduće mjesečne narudžbe moraju iznositi minimalno 50PV-ija (PV = product value. 1 PV je oko 1,3 €).
Nakon 3 mjeseca vjernosti, od svake narudžbe dobivate 20% bodova natrag, a nakon 24mj 25%. Ako preskočite jedan mjesec, bodovi i računanje vjernosti računa se od 0.

Napisat ću ti oba načina za narudžbu pa ti odaberi što ti više odgovara. Moja preporuka je svakako Essential Rewards jer znam da ćeš se zaljubiti u svoj Starter Kit i htjeti iskusiti više od toga.

Učlanjenje u Essential Rewards prilikom kupovine start paketa:

1. Klikni na ovaj link: https://yl.pe/72nx

2. Odaberi ‘member’, pod državu označi ‘Croatia’ (ili zemlju iz koje jesi) i klikni ‘continue’.

3. Moje ime i prezime (Danijela Kušec) bi ti trebalo iskočiti pod sponsor and enroller. U slučaju da se to ne dogodi, u polje sponsor i u polje enroller upiši ovaj broj 13452056.

4. Zatim odaberi svoj Starter Kit.

5. Idući korak ti nudi opciju učanjenja u Essential Rewards program. Ukoliko to želiš, klikni ‘yes’. Kada klikneš ‘yes’ pojaviti će ti se pitanje da li želiš da ti se ova narudžba računa kao tvoja prva ER narudžba i tu klikni ‘yes’ da za svoj Starter Kit odmah dobiješ 10% natrag u obliku bodova! Ukoliko se ne želiš učlaniti u Essential Rewards, na opciju učanjenja klikni ‘no’ i preskoči idući korak.

6. Ako si kliknula ‘yes’ idući korak je planiranje tvoje iduće Essential Rewards narudžbe! Ovo je kao tvoja ‘lista želja’ i tu ćeš dodati stvari koje planiraš naručiti u budućnosti. Ništa od proizvoda koje tu dodaješ neće biti naplaćeni niti ih moraš naručiti, sadržaj ove košarice kasnije možeš mijenjati koliko ti srce želi! Klikni na ‘choose from product catalog’ i ‘customize my monthly order’ nakon čega će ti se otvoriti stranica na kojoj ćeš kliknuti ‘shop catalog’. U katalogu ćeš pronaći proizvode koje bi voljela naručiti u budućnosti(preporučam da dodaš Thieves Cleaner, Thieves Laundry Soap, ulja Relise i Valor jer su to sve moji favoriti, ako imaš bebu preporučam Seedling linju ili Kids liniju za malo starije). Kad si završila s dodavanjem (košarica mora imati minimalno 50PV) klikni ‘save monthly order’ i ‘next’. Nakon toga će te program vratiti korak unatrag gdje ćeš samo na dnu stranice kliknuti next.

7. Zatim ćeš ispuniti svoj ‘memebership info’, pod commission processing information stavi ‘individual’ i zatim ‘agree and continue’.

8. U poslijednja dva koraka odabrati ćeš svoju shipping adresu kao i način plaćanja(Visa, MasterCard, PayPal).

9. To je to! Čim tvoja narudžba bude zaprimljena, poslati ću ti mail dobrodošlice!

Obična narudžba ili One Time Order:

1. Klikni na ovaj link: https://yl.pe/72nx

2. Odaberi ‘member’, pod državu označi ‘Croatia’ (ili zemlju iz koje jesi) i klikni ‘continue’.

3. Moje ime i prezime (Danijela Kušec) bi ti trebalo iskočiti pod sponsor and enroller. U slučaju da se to ne dogodi, u polje sponsor i u polje enroller upiši ovaj broj 13452056.

4. Zatim odaberi svoj Starter Kit.

5. Idući korak ti nudi opciju učanjenja u Essential Rewards program. Ukoliko to ne želiš, klikni ‘no’.

6. Sad se pojavljuje opcija “Continue Enrollment” – ako želiš dodati još neke proizvode klikni na “Add more products”, a ako ne ona da Next.

7. Zatim ćeš ispuniti svoj ‘memebership info’, pod commission processing information stavi ‘individual’ i zatim ‘agree and continue’.
P.S. Zapamti svoj PIN, on je bitan u slučaju da trebaš kontaktirati službu za korisnike.

8. U poslijednja dva koraka odabrati ćeš svoju shipping adresu kao i način plaćanja(Visa, MasterCard, PayPal).

9. To je to! Čim tvoja narudžba bude zaprimljena, poslati ću ti mail dobrodošlice!

Ako bilo što zapne, tu sam! I još jedno veliko hvala na ukazanom povjerenju.

Za više pitanja slobodno me kontaktirajte.

Instagram: @danijelina_oaza
Whats app/Viber: 095 908 1017
Mail: [email protected]

Young Living – poslovna prilika
Da, moguće je uživati u vrhunskim proizvodim, pri tome zaraditi i imati vlastiti posao.
Sve o poslovnoj strani priče u Young Livingu pročitajte ovdje.

Pozdrav i do idućeg mirisnog posta, pusa od Danijele.

9 KOMENTARI

 1. Bok! Jako sam se zainteresirala za ovo čišćenje bez kemikalija… samo me zanima, kolko je to učinkovito u “ubijanju” bakterija u kupaonici – wc skoljka konkretno… s obzirom da sanitar/domestos su u principu dezinficijensi… da li onda još koristiš alkohol za dezinfekciju?
  I u kuhinji, da li zbilja uklone masnoću?
  Hvala 🙂

  • Pozdrav Sonja. Meni cisti i dezinficira izvrsno. Zbilja je jedino sredstvo koje koristim. Na YouTubeu ima puno videa o njemu gdje ga testiraju pa mozes pogledati, samo upises Thieves cleaner. 🙂

  • Draga Aneta, PSK je uvije 177€ + poštarina 12,5€
   Možeš ga naručiti bez učlanjenja 🙂

   Samo pratiš upute na blogu pod Quick order (nakon essential rewards uputa).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.