Moj prvi pravi susret s eteričnim uljima dogodio se u 12.mjesecu 2017.godine. Do tada za mene su to bili samo mirisi. Nikad nisam razmišljala zašto je raspon cijena između eteričnih ulja tako velik i zašto bi netko uopće kupovao ona najskuplja ulja. A onda sam se susrela s pravim eteričnim uljem i shvatila sam razliku.
Htjela bih da svatko od vas osjeti taj “wow” trenutak kao i ja.

Znate li da mirisna ulja koja možete kupiti u drogerijama i supermarketima zapravo nisu prava eterična ulja?
Prava eterična ulja na etiketama moraju imati samo jedan sastojak i biti 100% čista jer su jedino takva sigurna za primjenu u vašoj okolini. Na uljima iz drogerija ćete uvijek naći napomenu da je zabranjena uporaba na koži, što vam je jasan znak da se radi o sintetičkom proizvodu. A prepoznat ćete ih i po pristupačnoj cijeni.

Upotrebljavate li aroma lampice?
Aroma lampice ili “difuzori na svijeću” se nipošto ne smiju koristiti s pravim eteričnim uljima, jer primjena topline narušava njihov kemijski sastav i ona gube svoja terapeutska svojstva.

Young Living – Premium Starter Kit

Premium Starter Kit ili skraćeno PSK je Young Livingov paket koji je kreiran tako da pokrije većinu potreba u našem životu. Odličan je za početnike ali i za one koji već godinama koriste eterična ulja.

U premium starter kit paketu dobivate difuzor i 12 eteričnih ulja.

Može se birati između DewDrop, Desert Mist i Aria difuzora.
Cijena paketa ovisi o izboru difuzora.

Dewdrop – je mali, lagan, izrađen od čvrste plastike, možete ga lako prenositi iz prostorije u prostoriju i nositi na put. Izvrsna opcija ako imate malu djecu, jer ga neće razbiti.
Može raditi 5, 8 ili 10 sati u komadu. Ako ste ga stavili da radi 10 sati onda jednu minutu radi, jednu minutu ne radi. Možete birati između 11 led opcija svjetla.

Cijena Premium Starter Kita s Dewdrop difuzorom je 177€ + poštarina 12,5€.


Desert Mist – također izrađen od plastike, predivnog dizajna koji mami poglede.
Lagan i prenosiv iz prostorije u prostoriju, ali ako ga nosite na put, ipak malo više pažnje treba oko njegove kupole, da ju ne zgnječite.
Može raditi 5, 8 ili 10 sati u komadu. Ako ste ga stavili da radi 10 sati onda jednu minutu radi, jednu minutu ne radi. Možete birati između 11 led opcija svjetla.

Cijena Premium Starter Kita s Desert Mist difuzorom je 177€ + poštarina 12,5€.

Aria -je estetski zaista predivna. Postolje joj je od bambusa i ima staklenu kupolu. Uz Ariu dobivate i daljinski, pa je idealna za spavaću sobu da ju upalite dok ste ušuškani pod poplunom. Uz veliki izbor led svjetla, ona ima i zen glazbu, a možete ju spojiti kabelom s mobitelom, pa puštati ono što vi najviše volite.
Može raditi 2, 6 i 12 sati u komadu. Kad radi 12 sati onda jednu minutu radi, jednu ne radi.

Cijena Premium Starter Kita s Ariom je 287€ + poštarina 12,5€.

Aria difuzor

Ulja u paketu su uvijek ista i dobivate ih čak 12.
12 eteričnih ulja najviše kvalitete s garancijom “Seed to Seal“ (od sjemena do poklopca).
Izbor samih ulja pomno je osmišljen da pokrije sve osnovne potrebe jednog kućanstva.

Uz to se dobiju 2 prirodna napitka Ningxia red za podizanje imuniteta (2x60ml), mini bočice za pretakanja ulja i roller nastavak koji se može staviti izravno na bočicu Stress away-a.

Popis ulja koja dolaze u Premium Starter Kitu:

LAVANDA Lavanda je jedno od najsvestranijih eteričnih ulja. Dobra je za kožu, kosu, sigurna je za primjenu kod malih beba. Obožavam ju koristiti u difuzoru prije spavanja, u serumu za lice ili maslacu za djecu.

PEPERMINT Pepermint je ulje jakog intenzivnog mirisa koje svojim jakim mirisom razbuđuje i podiže energiju. U kontaktu s kožom hladi, zato ga dobro razrijedite u baznom ulju. Pepermint i limun su moja omiljena kombinacija u jutro.
(Izbjegavati kod djece mlađe od 2 godine.)

COPAIBA  ulje spada među novija eterična ulja. Ugodnog je balzamičnog mirisa. Super je za klince i jedno od prvih ulja uz lavandu koje sam koristila na svojoj djeci. Obavezan je sastojak naših maslaca za tijelo i seruma za lice.

NARANČA Ovaj citrus ćete obožavati. Bilo da ga koristite u difuzoru ili u kolačim za predivnu aromu. P.S. kapnite kap naranče na svoju pastu za zube :).
Kao i svi drugi citrusi, ulje je fotosenzitivno i ne smijete se izlagati suncu  barem 12h nakon nanošenja na kožu. Super se slaže s drugim uljima u difuzoru.

LIMUN Citrusno ulje koje svojim mirisom razbuđuje. Odličan je podrška imunitetu i dišnom sustavu. Odličan u funkciji odstranjivača različitih mrlja, lako odmasti jako zaprljano suđe i sl. Također fotosenzitivno ulje. Isprobajte ga u kombinaciji s pepermintom.

TAMJAN je odličan za kožu. Uklanja bore s kože i održava kožu mladom. Odlično je ulje za molitvu i opuštanja. Obavezno ga iskoristite u serumu za lice ili u roleru za okoloočno područje.

STRESS AWAY ulje kojem ime dovoljno govori. Sinergija ulja koja potiču tijelo i um na opuštanje. U difuzoru potiče stvaranje ugodnog raspoloženja, a nanošenjem na kožu direketno djeluje na naše emocije.

PANAWAY Sinergija ulja koja djeluje na ukočene i bolne mišiće. Dobro je u bilo kakvoj vrsti masaže, ali i odlično sredstvo za mišiće nakon tjelovježbe. U bademovo ulje dodati par kapi Panawaya, umasirati nakon napornog treninga.

PURIFICATION Ulje koje je odlično za pročišćavanje zraka. Uklanja neugodne mirise iz zraka, ali ima i odlično djelovanje na kožu. Uklanja nečistoće s lica pa je odličan saveznik u kremama za lice.

R.C. Mješavina ulja koja je podrška dišnom sustavu. Koristite ga u difuzoru po potrebi ili u roleru kojeg ćete mazati na prsni koš, leđa između lopatica i sinuse. Izbjegavati kod djece mlađe od 2 godine.

THIEVES Mješavina ulja koja je super podrška imunitetu. Postoji legenda da su ovu sinergiju koristili za vrijeme kuge kako se ne bi zarazili. Ulje je odličnog mirisa, podrška imunitetu ali je i odličan za čišćenje. Iz tog razloga postoji cijela linija Thieves proizvoda za čišćenje.

DIGIZE Digize je blend koji je odličan za podršklu probavi. Razblažite ga u baznom ulju i utrljajte na područje trbuha.

Kako naručiti Premium Starter Kit

Postoje i dvije opcije za naručivanje.
Ako želiš, možeš napraviti jednostavan quick order ili ako planiraš da ovo bude prvi korak i da uz pomoć mog tromjesečnog vodiča za dom bez kemikalija u idućih par mjeseci napraviš još par narudžbi, možeš se učlaniti u Essential Rewards program putem kojeg odmah dobiješ 10% natrag u obliku bodova (vrijednost cca 11€) koje onda možeš skupljati ili odmah zamijeniti za neki proizvod.  ER možeš uvijek deaktivirati bez ikakvih problema, ništa vezano uz članstvo te ne obavezuje na trajne mjesečne narudžbe ili bilo što slično.
Ako se odlučiš na program vjernosti, iduće mjesečne narudžbe moraju iznositi minimalno 50PV-ija (PV = product value. 1 PV je oko 1,3 €).
Nakon 3 mjeseca vjernosti, od svake narudžbe dobivate 20% bodova natrag, a nakon 24mj 25%. Ako preskočite jedan mjesec, bodovi i računanje vjernosti računa se od 0.

Napisat ću ti oba načina za narudžbu pa ti odaberi što ti više odgovara. Moja preporuka je svakako Essential Rewards jer znam da ćeš se zaljubiti u svoj Starter Kit i htjeti iskusiti više od toga.

Učlanjenje u Essential Rewards prilikom kupovine Starter Kit-a:

1. Klikni na ovaj link: https://yl.pe/72nx

2. Odaberi ‘member’, pod državu označi ‘Croatia’ (ili zemlju iz koje jeste) i klikni ‘continue’.

3. Moje ime i prezime (Danijela Kušec) bi ti trebalo iskočiti pod sponsor and enroller. U slučaju da se to ne dogodi, u polje sponsor i u polje enroller upiši ovaj broj 13452056.

4. Ovaj cijeli korak s odabirom Starter Kit-a preskoči, scrollaj do kraja stranice i klikni ‘continue enrollment without Starter Kit’

5. Popuni sve svoje podatke, pod commissions stavi ‘individual’ i ‘agree to terms & conditions’

6. Nakon toga će ti se pojaviti ‘congratulations’ što znači da si se uspješno registrirala.

7. Nakon toga ćeš s lijeve strane vidjeti ‘Essential Rewards’, klikni na to i zatim na ‘join now’.

8. Otvorit će ti se katalog sa svim proizvodima i ovdje u ‘product name or number’ tab (tražilicu) ‘ upiši Premium Starter Kit.

9. Zatim potraži ‘Premium Starter Kit with Dewdrop (HR) (upiši ovu šifru) 546365’, za Desert Mist (HR) 31821 ili Aria ako to želiš (isto HR) 546565 te klikni ‘add product’.

10. Scrollaj do kraja i klikni ‘save monthly order’.

11. Ovdje trebaš odabrati shipping method – klikni na ‘standard autoship’ i nakon toga ‘next step’.

12. Zatim daberi datum procesuiranja svoje narudžbe(preporučujem da ostaviš današnji datum) i nakon toga klikni ‘next’. Datum procesuiranja narudžbe kao i cijelu narudžbu možeš promijenit kasnije kada god želiš, ništa u procesu učlanjenja u Essential Rewards nije trajno niti obavezno. Možeš ga i isključiti kad god želiš.

13. Zadnji korak je odabir načina plaćanja ‘add payment method’ gdje trebaš odabrati jedan od načina plaćanja: Visa, MasterCard ili PayPal. Nakon toga samo klikni ‘Save changes’.

14. Opet klikni na Essential Rewards i klikni na Process Today, potvrdi. Tvoja narudžba će se procesuirati do kraja dana, a u roku par radnih dana (3 do 5) će stići na tvoju adresu!

15. I to je to! Kada tvoja narudžba bude zaprimljena, poslat ću ti mail dobrodošlice sa svim uputama, receptima i vodičem za početnike. Kroz par dana na svoju kućnu adresu očekuj paketić dobrodošlice.

Obična narudžba ili quick order:

1. Klikni na ovaj link: https://yl.pe/72nx

2. Odaberi ‘member’, pod državu označi ‘Croatia’ (ili zemlju iz koje jeste) i klikni ‘continue’. Moje ime i prezime (Danijela Kušec) bi ti trebalo iskočiti pod sponsor and enroller. U slučaju da se to ne dogodi, u polje sponsor i u polje enroller upiši ovaj broj 13452056.

3. Zatim možeš odabrati svoj Starter Kit tako da klikneš pod ‘view all kits’ i pronađeš Hrvatsku verziju s Dewdrop difuzorom i označiš ju, šifra je 546365. Za Desert Mist (HR) 31821 ili Aria ako to želiš (isto HR) 546565 te klikni ‘add product’.

4. Sljedeći korak preskoči i klikni continue enrollment.

5. Zatim trebaš ispuniti sve svoje podatke (pod commissions staviti individual) i nastaviti dalje.

6. Zatim ćeš odabrati shipping (standard) i nakon toga način plaćanja: Visa, MasterCard ili PayPal.

7. I to je to! Kada tvoja narudžba bude zaprimljena, poslat ću ti mail dobrodošlice sa svim uputama, receptima i vodičem za početnike.

Ako bilo što zapne, tu sam! I još jedno veliko hvala na ukazanom povjerenju.

Za više pitanja slobodno me kontaktirajte.

Young Living – poslovna prilika

Da, moguće je uživati u vrhunskim proizvodim, pri tome zaraditi i imati vlastiti posao.
Sve o poslovnoj strani priče u Young Livingu pročitajte ovdje.

Pozdrav i do idućeg mirisnog posta, pusa od Danijele.
Danijela Kušec

9 KOMENTARI

 1. Bok! Jako sam se zainteresirala za ovo čišćenje bez kemikalija… samo me zanima, kolko je to učinkovito u “ubijanju” bakterija u kupaonici – wc skoljka konkretno… s obzirom da sanitar/domestos su u principu dezinficijensi… da li onda još koristiš alkohol za dezinfekciju?
  I u kuhinji, da li zbilja uklone masnoću?
  Hvala 🙂

  • Pozdrav Sonja. Meni cisti i dezinficira izvrsno. Zbilja je jedino sredstvo koje koristim. Na YouTubeu ima puno videa o njemu gdje ga testiraju pa mozes pogledati, samo upises Thieves cleaner. 🙂

  • Draga Aneta, PSK je uvije 177€ + poštarina 12,5€
   Možeš ga naručiti bez učlanjenja 🙂

   Samo pratiš upute na blogu pod Quick order (nakon essential rewards uputa).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.