Prije nego što vam kažem što je to Young Living-ov Premium Starter Kit i zašto je najbolja opcija za ulazak u svijet eteričnih ulja, ispričat ću vam svoju priču.

Moj prvi pravi susret s eteričnim uljima dogodio se u 12.mjesecu 2017.godine. Do tada za mene su to bili samo mirisi. Nikad nisam razmišljala zašto je raspon cijena između eteričnih ulja tako velik i zašto bi netko uopće kupovao ona najskuplja ulja. A onda sam se susrela s pravim eteričnim uljem i shvatila sam razliku.
Htjela bih da svatko od vas osjeti taj “wow” trenutak kao i ja.

I onda sam samu sebe pitala zašto sam bila skeptična? Zašto vjerujem farmaceutima, a ne prirodi? Zašto vjerujem u čaj, a u ulje te iste biljke ne? Zašto vjerujem nekom razvikanom kozmetičkom proizodu koji sadrži eterična ulja, ali ne vjerujem u čisto eterično ulje koje imam u rukama?
Kad sam si ta neka pitanja posložila u glavi shvatila sam da je prirodno uvijek najbolji izbor i da mi je kupnja Young Living-ovog Premium Starter Kita najbolja investicija.

Sad ja vas pitam.
Znate li da mirisna ulja koja možete kupiti u drogerijama i supermarketima zapravo nisu prava eterična ulja?
Prava eterična ulja na etiketama moraju imati samo jedan sastojak i biti 100% čista jer su jedino takva sigurna za primjenu u vašoj okolini. Na uljima iz drogerija ćete uvijek naći napomenu da je zabranjena uporaba na koži, što vam je jasan znak da se radi o sintetičkom proizvodu. A prepoznat ćete ih i po pristupačnoj cijeni.

Upotrebljavate li aroma lampice?
Aroma lampice ili “difuzori na svijeću” se nipošto nesmiju koristiti s pravim eteričnim uljima, jer primjena topline narušava njihov kemijski sastav i ona gube svoja terapeutska svojstva.

Znate li na koji način se proizvode prava eterična ulja?
(Ukratko) Prava eterična ulja proizvode se procesom parne destilacije za koji se koristi samo voda, hladnim prešanjem direktno iz plodova biljke, (tako nastaju eterična ulja citrusa) ili direktvnom ekstrakcijom iz drveta (primjer je ulje kopaibe).

Young Living je vlasnik većine farmi na kojima sadi svoje biljke kao i većine destilerija u kojima se odvija proces proizvodnje eteričnih ulja. Jedna od njihovih farmi i destilerija nalazi se u blizini Splita i tamo se proizvodi ulje smilja.

 

Young Living – Premium Starter Kit

Cijena Premim Starter Kita je 177 eura + poštarina.
Cijeli set vrijedi oko 350 eura, tako da je ovo zaista najbolji deal.

Razmisli da odeš u bilo koji dućan koji prodaje eterična ulja manje ili više sumnjive kvalitete i kupiš 12 ulja plus difuzor, sve bi te koštalo preko 2000kn.

Najbolji način da nešto naučiš i osjetiš isti “wow” trenutak kao i ja, je da jednostavno kreneš, a najbolji način da kreneš je da postaneš dio naše zajednice i kupiš svoj Premium Starter Kit.

U njemu ćeš dobiti set od 12 eteričnih ulja koja zadovoljavaju baš sve tvoje potrebe i daju ti priliku da uroniš u svijet u kojem svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji možeš poduprijeti na najbolji mogući način.

Uz set ulja dobit ćeš i moćan difuzor koji je ujedino i atomizer te ovlaživač zraka. Dva pića odlična za podizanje energije i imunteta, 10 bočica u kojima ćeš moći podjeliti prijateljima uzorke, te roller cap za najdraže ulje koje ćeš nanositi na kožu.

Young Living eterična ulja su bez sumnje najbolja i najkvalitetnija ulja dostupna na tržištu. Radi se o vodećem svjetskom proizvođaču koji je na tržištu preko 25 godina. Vlasnik je većine farmi i destilerija na kojima proizvodi svoja ulja i njih ne možete kupiti u nijednom dućanu na svijetu.
Njihov proces proizvodnje je skroz transparentan i njihove farme su otvorene za sve posjetitelje. Jedna od njih je na Dugopolju i jako smo ponosni na nju.

 

Popis ulja koja dolaze u Premium Starter Kitu:

LAVANDA Lavanda je jedno od najsvestranijih eteričnih ulja. Dobra je za kožu, kosu, sigurna je za primjenu kod malih beba. Može se nanositi dirketno na kožu. Odlikuje se izrazitim umirujućim svojstvima, potiče zdravi san, umiruje grčeve, te smanjuje i ublažava stres.

PEPERMINT Pepermint je ulje jakog intezivnog mirisa koje razbuđuje i podiže energiju. Odlično je u borbi protiv glavobolje, te za bolju koncentaciju. U kontaktu sa kožom hladi, ima odlično antibakterijsko i antivirusno svojstvo. Može se koristiti kod dišnih infekcija i mučnina. (Izbjegavati kod djece mlađe od 2 godine.)

COPAIBA  ulje spada među novija eterična ulja. Ima antibakterijska, antigljivična i protuupalna svojstva. Odlično za problematičnu kožu. Odlično zacjeljuje rane, te pomaže emocionalno opustiti. Ugodnog je balzamičnog mirisa.

NARANČA Naranča podiže raspoloženje, odlična je za probleme sa srcem i krvnim tlakom. Koristi se protiv depresije i napetosti, odlična je za imunitet. Kao i svi drugi citrusi, ulje je fotosenzitivno i ne smije se izlagati suncu 12h nakon nanošenja na kožu.

LIMUN Citrusno ulje koje svojim mirisom razbuđuje. Odličan je za imunitet i koncentraciju. Podiže energiju. Odličan u funkciji odstranjivača različitih mrlja, lako odmasti jako zaprljano suđe i sl. Jako dobro za uklanjanjem kamenca. Također fotosenzitivno ulje.

TAMJAN je odličan za kožu i kožne probleme. Uklanja bore sa kože i održava kožu mladom. Odlično je ulje za meditacije i opuštanja. Potiče zdravi san. Čini nokte čvrstima.

STRESS AWAY ulje kojem ime dovoljno govori. Sinergija ulja koja potiču tijelo i um na opuštanje i oslobađanje negativne energije. U difuzoru potiče stvaranje ugodnog raspoloženje, a nanošenjem na kožu dirketno djeluje na naše emocije.

PANAWAY Sinergija ulja koja djeluje na ukočene i bolne mišiće. Dobro je u bilo kakvoj vrsti masaže, ali i odlično sredstvo za mišiće nakon tjelovježbe. U bademovo ulje dodati par kapi Panawaya, umasirati nakon napornog treninga i nema straha od upale mišića.

PURIFICATION Ulje koje je odlično za pročišćavanje zraka. Uklanja neugodne mirise iz zraka, ali ima i odlično djelovanje na kožu. Uklanja nečistoće sa lica pa je odličan saveznik u kremama za lice i u borbi protiv prištića.

R.C. Sinergija ulja koja je prva pomoć kod dišnih problema i infekcija. U difuzoru djeluje na sinuse i čini ih ‘‘prohodnima’’. (Izbjegavati kod djece mlađe od 2 godine.)

THIEVES Jedan od najjačih blendova za imunitet. Postoji legenda da su ovu sinergiju koristili za vrijeme kuge kako se ne bi zarazili. Ulje je odličnog mirisa, pomaže imunitetu ali je i odličan za čišćenje. Iz tog razloga postoji cijela linija Thieves proizvoda za čišćenje.

DIGIZE Digize je blend koji je odličan kod probavnih problema i smetnji. Može se popiti kako bi pomogao, ali i samim nanošenjem na kožu trbuha, pomoći će.

 

Što je essential rewards program?
Prije link-a i uputa za narudžbu još samo da vam kažem što je to Essential Rwards.

Essential Rewards je program vjernosti u koji se možete učaliniti kako bi imali određene pogodnosti prilikom kupovanja proizvoda preko Young Living stranice. Prije svega, u program se možete učlaniti kada god želite i izaći iz njega kada god želite. Ne morate biti dio programa kako bi kupili svoj Starter kit. ER nudi niže cijene proizvoda i niže cijene poštarine. Kako bi bili ER član, morate imati mjesečnu naružbu od minimalno 50PV. PV su bodovi koje ima svaki proizvod. Oni otprilike odgovaraju cijeni tog proizvoda izraženog u eurima. Znači 50PV je otprilike 50ak eura. Svaki mjesec si odabirete datum kada želite da se vaša narudžba procesuira, a on se može mijenjati u svakom trenutku. Osim nižih cijena proizvoda, ER nudi i povrat dijela bodova koje poslije možete zamijeniti za besplatne proizvode. Prva tri mjeseca postotak bodova koji vam se vraćaju iznosi 10%, nakon tri mjeseca 20%, a nakon 24 mjeseca vraća vam se 25% bodova. Također nakon svaka tri mjeseca Young Living šalje ulje kao poklon za vjernost. Kao što sam rekla, iz programa se može izaći u bilo kojem trenutku i ponovno prijaviti kada god želite.

Kako naručiti Premium Starter Kit

 1. Klikni na: https://yl.pe/72nx
 2. Odaberi ‘member’, pod državu označi ‘Croatia’ i klikni ‘continue’. Moje ime i prezime (Danijela Kušec) bi ti trebalo iskočiti pod sponsor and enroller. U slučaju da se to ne dogodi, u polje sponsor i u polje enroller upiši ovaj broj 13452056.
 3. Zatim možeš odabrati svoj Starter Kit tako da klikneš pod ‘view all kits’ i pronađeš Hrvatsku verziju s Dewdrop difuzorom i označiš ju. Ukoliko želiš Ariu ili neki drugi Starter Kit(Thieves & NingXia) i njih ćeš pronaći ovdje.
 4. Ako želiš krenuti u transformaciju svog doma u dom bez kemikalija i probati nešto više od Starter Kit-a ili ako želiš ta tvoj Starter Kit bude prvi korak u tom smjeru, možeš se odmah učlaniti i u naš Essential Rewards program! To je naš mjesečni program vjernosti koji ti omogućuje da isprobavaš nova ulja i proizvode dok te istovremeno bogato nagrađuje! Ako se želiš odmah učlaniti i kupiti svoj Starter Kit preko ER-a, u potpunosti preskoči sve na ovoj stranici, klikni na ‘continue without starter kit’ i slijedi daljnje upute(napisane dolje!). Učlanjenje u ER je neobavezno i ako to nije nešto što u ovom trenutku želiš, možeš slobodno zanemariti ovaj dio i samo u prethodnom koraku označiti svoj Starter Kit i nastaviti dalje na sljedeći korak.
 5. Zatim trebaš ispuniti sve svoje podatke (pod commissions staviti individual) i nastaviti dalje.
 6. Zatim ćeš odabrati shipping(standard) i nakon toga način plaćanja-Visa, MasterCard ili PayPal.
 7. I to je to! Kada tvoja narudžba bude zaprimljena, poslat ću ti mail dobrodošlice i paketić dobrodošlice!

*Ukoliko svoj PSK želiš naručiti preko Essential Rewards programa*
1. Završi proces registracije bez kupovine Starter Kit-a.
2. Klikni na ‘Essential Rewards’ s lijeve strane
3. Klikni na ‘Join Now’
4. Otvorit će ti se katalog sa svim proizvodima i ovdje u ‘product name or number’ tab(tražilicu) ‘ upiši Premium Starter Kit
5. Zatim potraži ‘Premium Starter Kit with Dewdrop (HR) 546365’ i klikni ‘add product’
6. Ako želiš dodati još nešto u svoju košaricu slobodno upiši u ‘product name or number’ tab(tražilicu) i dodaj što god želiš. Ako uz PSK dodaš još nešto u vrijednosti od 20 PV-a, dobiti ćeš i ekstra bočicu Grejpa potpuno besplatno plus 12 bodova natrag što možeš zamijeniti za neki besplatni proizvod ili novo ulje!
7. Kada si napunila svoju košaricu scrollaj do kraja i klikni ‘save monthly order’.
8. Zatim trebaš odabrati shipping method-klikni na ‘standard autoship ili nonautoship’ i nakon toga ‘next step’
9. Zatim odaberi datum procesuiranja svoje narudžbe(preporučam da ostaviš današnji datum radi Grejpa u sklopu naše akcije!) i nakon toga klikni ‘next’. Datum procesuiranja narudžbe kao i cijelu narudžbu možeš promijenit kasnije kada god želiš, ništa u procesu učlanjenja u Essential Rewards nije trajno niti obavezno.
10. Zadnji korak je odabir načina plaćanja ‘add payment method’ gdje trebaš odabrati jedan od načina plaćanja- Visa, MasterCard ili PayPal. Nakon toga samo klikni ‘Save changes’ i to je to. Tvoja narudžba će se procesuirati do kraja dana i u roku od 2-3 radna dana bi trebala stići na tvoju adresu!
Stojim na raspolaganju za sva pitanja!

Kada tvoja narudžba bude zaprimljena, ja ću dobiti obavijest i poslati ti email dobrodošlice, a uskoro šaljem i paket dobrodošlice i nekoliko recepata! Jako se veselim početku ovog predivnog putovanja i nadam se, jednog lijepog prijateljstva.

Za više pitanja slobodno me kontaktirajte.

Pratite mene i moju sestru na instagram profilu @kapljice_srece
Ili mene osobno na @daniellas_essential_day
A imamo i odličnu facebook grupu “Kapljice sreće

6 KOMENTARI

 1. Bok! Jako sam se zainteresirala za ovo čišćenje bez kemikalija… samo me zanima, kolko je to učinkovito u “ubijanju” bakterija u kupaonici – wc skoljka konkretno… s obzirom da sanitar/domestos su u principu dezinficijensi… da li onda još koristiš alkohol za dezinfekciju?
  I u kuhinji, da li zbilja uklone masnoću?
  Hvala 🙂

  • Pozdrav Sonja. Meni cisti i dezinficira izvrsno. Zbilja je jedino sredstvo koje koristim. Na YouTubeu ima puno videa o njemu gdje ga testiraju pa mozes pogledati, samo upises Thieves cleaner. 🙂

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.