Zašto volim ono što radim?

2

Jučer  sam iskočila iz svog kreveta sva sretna i uzbuđena zbog bloga. Već dugo nisam osjetila tu pozitivnu tremu u svojim prstima i grlu. I preživjela sam prvi post, obasuli ste me pozitivnim komentarima. Stvarno poseban osjećaj. Puno vas mi je napisalo da mi se divi kako sve stignem. Nova sam mama (treba se snaći s malom bebom), domaćica, supruga, aktivna na Instagramu, fotografkinja (ne volim koristit naziv poslovna žena jer mi zvuči kao da mi je to što radim teško i naporno), a od jučer i blogerica! Kako??

Nećete vjerovati prije trudnoće sam još i redovito vježbala. Zna moja prijateljica Ines, jer je zapisivala koliko smo trčale i koliko smo burpee-ja napravile. Svakog ponedjeljka se pokušavam vratiti toj rutini..ali… ali četvrtak me slomi. Kažem odmorit ću samo danas, danas zaslužujem odmor, Lara je bila nervozna, kuhala sam, počistila stan… A u petak odlučim pričekat još jedan ponedjeljak.
Da, i ja se za neke stvari borim protiv svoje volje, ali ne odustajem, ne ide preko noći…znam da ću pobijediti, jer mi je želja da imam liniju kao prije trudnoće jača od lijenosti. Ovaj put ću vježbanje prilagoditi i iskoristiti kao igru s Larom. Hvala svim fitness mama na Instagramu koje me motiviraju i koje imaju odlične ideje kako vježbati kroz igru s djecom. Nadam se da ću u skorije vrijeme i ja neke mame među vama inspirirati i potaknuti.

Izvor: pinterest https://goo.gl/YTUYTQ

Aktivnosti na društvenim mrežama. Nije lako. Nije lako uvijek imati fora fotografiju, a još manje inspiracije za tekst. Ali ako mi nešto padne na pamet onda to zapišem pa iskoristim kad će biti prikladno. Jednostavno si tekstove pripremim u naprijed, a s fotografijama nikad nisam imala problema. Surfam i pišem kad stignem. Trenutno ne pratim nijednu seriju, već dugo nisam pogledala film na tv-u, ali zato pogledam druge objave i pročitam blogove koje pratim.

Z (mislim da ste shvatili da je Z moj muž) i ja imamo tu sreću što nam posao nije vezan uz ured, ne gubimo svaki dan vrijeme na put do posla i nazad + 8 radnih sati. Z je gotovo uvijek uz mene i puno mi pomaže s Larom. To vrijeme je dragocjeno i iskoristim svaku moguću sekundu, za kupnju, za spremit neki desert, za pisanje, za piće s prijateljicama ili jednostavno za odmor, sjedim i gledam ih kako se igraju, čitam knjigu, pogledam tv.

Lara je beba koja dosta spava preko dana. Zna odspavati po 3 sata u komadu, za to vrijeme stignem skuhati, pojesti, pospremiti. Često spava pod napom (hvala onom tko ju je izmislio). Tko se još koristi zvucima fena, usisavača i nape? Ajmo da vas čujem. 🙂

I znate što sam shvatila? Da kad sam imala najviše vremena, bila sam najmanje produktivna. Gubila sam vrijeme na gluposti. Trenutno se pokušavam sjetit što mi je oduzimalo vrijeme ali stvarno ne znam. A sad uz sve obaveze stignem više nego ikad. I sretna sam zbog toga. Osjećam se super nakon cijelog dana. Obožavam onaj val topline i zadovoljstva koji me prođe kad legnem u krevet. Kad zaspim 10 sekundi nakon toga i čekam da me probudi prvi plač (u nadi da će ovu noć ipak prespavati cijelu). 🙂

Ključ svega je da volite svoj život. Usprkos svim izazovima samo pozitivno. Voli ono što radiš i više nikad nećeš raditi. Zato.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.